Ledenvergadering

Door Paulien van der Hoeven op 20 juni 2023

Het is goed gebruik dat de leden van de PvdA zich kunnen uitspreken over coalitieakkoorden waar wij als partij aan deelnemen. Op zaterdag 24 juni vindt er daarom een ledenvergadering van de PvdA Zuid-Holland plaats. Op de agenda van deze vergadering staan de akkoorden die zijn gesloten in het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en in de Provincie Zuid-Holland.

Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard
Het akkoord van het Hoogheemraadschap is zo goed als definitief en is als bijlage meegestuurd aan de leden. Het akkoord is ondertekend door de PvdA, Water Natuurlijk, VVD en geborgde zetels (ongebouwd en natuurterreinen).

Provincie Zuid-Holland
Op provinciaal niveau heeft de PvdA een akkoord gesloten met BBB, VVD, CDA en GroenLinks. Dit akkoord vind je hier.

Deelname aan ledenvergadering
De vergadering zal plaatsvinden in ons Rotterdamse partijkantoor, Willem Smalthof 95. Het is ook mogelijk om digitaal deel te nemen. Dit kan door in te loggen op mijn.pvda.nl en via samen online de vergadering van Zuid-Holland aan te klikken.

Agenda
9:30   Inloop
10:00 Opening door voorzitter Paulien van der Hoeven
10:05 Instellen stemcommissie
10:10 Coalitieakkoord Provincie Zuid-Holland (toelichting op het akkoord door Anne Koning en gelegenheid tot het stellen van vragen en reacties; stemming)
11:00 Coalitieakkoord Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (toelichting op het akkoord door Wim van Heest en gelegenheid tot het stellen van vragen en reacties; stemming)
11:25 Rondvraag en sluiting

Hopelijk zien we je op 24 juni!

Paulien van der Hoeven

Paulien van der Hoeven

Meer over Paulien van der Hoeven