Bedankt voor uw stem!

Door Anne Koning op 22 maart 2023

Geweldig nieuws! We verwachten dat de PvdA haar vier zetels in de Provinciale Staten zal behouden en zelfs een extra zetel zal winnen in het Waterschap Rijnland! Daarnaast zal onze partij naar verwachting winst boeken in de Eerste Kamer en GroenLinks in PS Zuid-Holland. Bedankt voor jullie steun en vertrouwen in de PvdA!

Ondertussen is het politieke landschap veranderd: BBB komt binnen in de Provinciale Staten met acht zetels en heeft Fred Teeven aangetrokken als verkenner. We kijken uit naar de eerste rapportage van de verkenner en gaan ook in de Waterschappen nadenken over coalitievorming. Wat vinden jullie hiervan? Laten we het bespreken tijdens de ledenvergadering van de PvdA Zuid-Holland op zaterdag. We hebben er zin in!

Anne Koning

Anne Koning

‘Ik stroop graag mijn mouwen op’  Aan de kant staan is niets voor Anne Koning. Liever stroopt zij haar mouwen op. Om vorm te geven aan de samenleving van de toekomst. Als lijsttrekker bij de Provinciale Statenverkiezingen en als gedeputeerde wonen, ruimtelijke ordening, recreatie en sport is zij flink bezig. Haar grootste ambitie? “Bouwen voor iedereen.”     Oog voor mensen met pech  “Ik sta voor

Meer over Anne Koning