Werkbezoek Langsingerland

Door Lobke Zandstra op 21 september 2019, om 10:00, Rodenrijs | Rodenrijs
Op 21 september trekken we er op uit in Langsingerland. Onder leiding van de lokale afdeling fietsen we een rondje door het gebied. We gaan op zoek naar wateronderwerpen: kassen, gemalen en sloten. Maar natuurlijk is er ook ruimte om over andere onderwerpen te praten. Het is sowieso een leuke manier om kennis met maken met partijgenoten en om je eigen omgeving beter te leren kennen.

We verzamelen om tien uur bij het sluisje in Rodenrijs en fietsen door de Boezem (heel belangrijk voor wateropvang in noodsituaties) en naar de Groenzoom. Verder zullen we een tuinbouwbedrijf bezoeken om te horen wat zij aan watermaatregelen op bedrijfsniveau hebben getroffen.

Neem je fiets mee! Na afloop is er de mogelijkheid om (op eigen kosten) samen te lunchen.

Je kunt je opgeven bij pvdahhdelfland@gmail.com
Lobke Zandstra

Lobke Zandstra

Ik ben bestuurslid van HHS Delfland namens de Partij van de Arbeid, omdat de PvdA staat voor solidariteit en duurzaamheid. In Nederland leven we met het water. We kunnen niet zonder water en moeten ons tegelijkertijd tegen het water beschermen. Graag wil ik me inzetten voor een goede klimaatadaptatie zodat we droge voeten houden, schoon

Meer over Lobke Zandstra