Wisseling van de wacht, nieuwe fractiemedewerker

5 maart 2018

Wisseling van de wacht, nieuwe fractiemedewerker

Toen ik in augustus 2017 solliciteerde voor de functie van fractiemedewerker voor de PvdA Zuid-Holland, kon ik niet vermoeden dat ik in november al weer mijn vertrek moest aankondigen. Gelukkig was dit vanwege een leuke nieuwe uitdaging: ik sta op nr 2 van de lijst van PvdA Zoetermeer. Dus per 1 maart ben ik met mixed-feelings vertrokken als fractiemedewerker.
Ik heb de afgelopen 5 maanden met veel plezier voor de PvdA Statenleden op het Provinciehuis gewerkt en ik zal het werk ook missen, maar ik ga met veel enthousiasme aan de slag voor de PvdA in de gemeenteraad van Zoetermeer.

Dank voor de fijne samenwerking,
Susanne Bout

Sinds 1 maart 2018 ben ik de nieuwe fractiemedewerker in het Provinciehuis. Ik volg Susanne Bout op die zich de afgelopen maanden heeft ingezet voor de fractie.

Mijn naam is Henriëtte Hulshoff en ik woon al ruim 20 jaar in Den Haag, maar ben van oorsprong uit Maasland afkomstig. In mijn vorige leven was ik beleidsmedewerker bij de PvdA-fractie in de Tweede Kamer. De komende tijd ga ik met volle kracht aan de slag om de fractie in Zuid-Holland te ondersteunen. Wilt u mij mailen? Dan kan dat via he.hulshoff@pzh.nl.

Tot binnenkort,
Henriëtte Hulshoff