Ledenbijeenkomst 15 Juli

Door Michel van der Holst op 13 juli 2023

Zaterdag 15 juli organiseert het bestuur van de PvdA Zuid-Holland een ledenbijeenkomst. Dit naar aanleiding van het referendum waarin PvdA leden kunnen stemmen of zij voor of tegen één gezamenlijke kandidatenlijst voor Groenlinks en de PvdA zijn bij de komende Tweede kamer verkiezingen.

Plaats: kantoor PvdA Rotterdam, Willem Smalthof 95

Tijd: zaterdag 15 juli, inloop 10.30u, start 11.00u-12.00u

Stijn Jansen, lid van het partijbestuur zal bij deze bijeenkomst aanwezig zijn en een korte inleiding geven en beschikbaar zijn voor het beantwoorden van vragen. Het is ook mogelijk om digitaal deel te nemen:

https://videobellen.pvda.nl/gewest-zuid-holland

Als bestuur hechten we aan ontmoeting. En gezien de historische keuze waar we als partij voor staan en de grote turbulentie in het politieke landschap op dit moment vinden we het fijn om u te ontmoeten.

Nadere informatie over het referendum kunt u ook hier vinden: Ledenreferendum linkse samenwerking-PvdA. Vergeet in ieder geval niet te stemmen in het referendum! dit kan tot uiterlijk maandag 17 juli 12.00u. De stemcodes heeft u hiervoor al per mail ontvangen.

 

Hopelijk tot ziens a.s. zaterdag. En een fijne zomer toegewenst.

 

Hartelijke groet,

Namens het bestuur van de PvdA Zuid-Holland,

Paulien van der Hoeven

Voorzitter PvdA Zuid-Holland

 

Michel van der Holst

Michel van der Holst

Sinds 2010 ben ik bestuurslid van de PVDA Leidschendam-Voorburg en ook tevens webmaster. In het dagelijks leven ben ik verkoopmedewerker bij een meubelzaak. Ik ben een gedreven bestuurder en politicus. Ik vind het belangrijk te verbinden en elk thema intrigeert mij. Ik ben binnen de PVDA een ervaren bestuurder met het hart op de juiste

Meer over Michel van der Holst