ALV & themabijeenkomst: demografische groei

Door Michel van der Holst op 4 maart 2024
Het zijn interessante tijden met een formatie die zich lijkt te balanceren op het randje van de grondwet en met de Europese verkiezingen in aantocht. Ook op  provinciaal en waterschap niveau gebeurt er heel veel!
De provinciale- en waterschapsverkiezingen zijn ongeveer 1 jaar geleden hieronder vind je een update van de verschillende waterschappen. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 21 maart geeft de provinciale fractie een korte update over de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Ook wordt de jaarrekening van 2023 goedgekeurd (deze sturen we ongeveer een week voor de ALV op, hij wordt momenteel geverifieerd door de kascommissie).

Tot slot wordt de nieuwe penningmeester Zeynep Cimtay geïnstalleerd (zie bijlage met introductie) en bedanken we Ricky Rajaram voor zijn tomeloze inzet van de afgelopen jaren als penningmeester van PvdA Zuid Holland, en wensen hem veel succes in zijn rol als duo-raadslid in Leiden.

Na de ALV is er een themabijeenkomst waarbij het rapport van de staatscommissie demografische ontwikkelingen 2050 centraal staat (hier vind je het rapport www.staatscommissie2050.nl) waarbij de secretaris van deze commissie, Rob van Werd, een toelichting zal geven.

Mocht je het leuk vinden om voor de ALV een kop soep met een broodje met ons te eten, geef dat per mail door via [email protected] ovv soep en broodje met u eventuele dieetwensen uiterlijk 16 maart.

We hopen op je aanwezigheid!

-Het bestuur van de PvdA Zuid-Holland

Michel van der Holst

Michel van der Holst

Sinds 2010 ben ik bestuurslid van de PVDA Leidschendam-Voorburg en ook tevens webmaster. In het dagelijks leven ben ik verkoopmedewerker bij een meubelzaak. Ik ben een gedreven bestuurder en politicus. Ik vind het belangrijk te verbinden en elk thema intrigeert mij. Ik ben binnen de PVDA een ervaren bestuurder met het hart op de juiste

Meer over Michel van der Holst