AVL PvdA Zuid-Holland

20 november 2023

Vlak na de verkiezingen organiseren we op zaterdag 25 November van 13.00 tot 16.00 een Algemene Leden Vergadering en een dialoog over de kersverse verkiezingsuitslag. Aansluitend is er een borrel.

De dag na de verkiezingen zijn we wakker geworden in een land waar de PVV een monsterzege heeft behaald. Een overwinning die bij velen van ons leidt tot boosheid en verdriet.

Tweede partij van Nederland

We zijn de tweede partij van Nederland geworden. Veel mensen hebben wél de kracht van onze boodschap voor een sociaal en duurzaam Nederland gehoord. Dit met dank aan alle vrijwilligers die hebben geflyerd. Al de leden die gesprekken hebben gevoerd met familie, vrienden en buurtgenoten. Het is door jullie inzet dat we dit resultaat hebben weten neer te zetten. Dank daarvoor!

Tijdens de ALV stellen we de begroting voor 2024 vast, als lid heb je die reeds ontvangen in de mail. En installeren we twee nieuwe algemene bestuursleden / helden Lars Smit en Floortje Fontein!

Dialoog samen met Groen-Links Zuid-Holland

Na de ALV gaan we met elkaar in gesprek over de campagne en de verkiezingsuitslag. Ook de leden van GroenLinks Zuid-Holland hebben voor dit gedeelte een uitnodiging ontvangen aangezien de fracties in de provinciale Staten sinds kort samen zijn gegaan. Samen, omdat ook juist nu links elkaar hard nodig heeft. Meer details hierover volgen snel maar we kunnen alvast verklappen dat Barbara Kathmann erbij is! Voor nu, alvast een omroep om deze activiteit in je agenda te zetten.

Waar: Grand Café Utopie, Waldeck Pyrmontkade 116 Den Haag

Warme groet,

Bestuur PvdA Zuid Holland