22 februari 2017, om 20:00, Rietveldtheater, Delft | Rietveldtheater, Delft

PvdA Delft: Verkiezingsavond over de Wmo en Participatiewet

Sinds de invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo 2015) en de Participatiewet in 2015 is iedere gemeente verantwoordelijk voor de ondersteuning van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bewoners die zorg nodig hebben. Maar wat heeft die decentralisatie van taken door het Rijk nu eigenlijk opgeleverd? Weten gemeenten wel wat mensen echt nodig hebben? En hoe zit dat eigenlijk in Delft?

Daarover gaan op woensdag 22 februari kandidaat-Kamerlid Gijs van Dijk (nummer 5 op de PvdA-lijst), Arno Bonte (nummer 25 op de lijst van GroenLinks), wethouder Raimond de Prez (PvdA-wethouder zorg ) en een kandidaat van de SP onder leiding van Marieke Pette (KBO-Brabant en lid van het PvdA Ombudsteam) met elkaar en met de zaal in gesprek.

Graag nodigen wij u uit bij deze avond aanwezig te zijn. Om de avond succesvol te laten worden, willen wij u ook uitnodigen om uw visie of vragen over de uitwerking van de Wmo en Participatiewet in Delft aan ons te mailen. Wij kunnen deze dan voorleggen aan Gijs, Arno en Raimond. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens de avond zelf uw mening en vragen in te brengen.

 

Wat:                        PvdA-verkiezingsavond over de Wmo en Participatiewet.

Wie:                      Gijs van Dijk (vice-voorzitter FNV en nummer 5 op de PvdA-lijst voor de Tweede                                                Kamerverkiezingen), Arno Bonte (kandidaat GroenLinks), Raimond de Prez (wethouder                                  zorg Delft) en een kandidaat van de SP.

Wanneer:              woensdag 22 februari. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur.

Waar:                     Rietveldtheater, Rietveld 49, 2611 LH in Delft

Vragen:                 Mail uw vragen vooraf naar willy.tiekstra@gmail.com

 

Wij hopen u op 22 februari graag te ontmoeten!