Fractievoorzitter Algemeen bestuur HHS Delfland

Leon Hombergen

Ik stem op 20 maart op de PvdA omdat ik er zeker van wil zijn dat iedereen een faire kans krijgt om mee te doen, niemand tussen wal en schip raakt, en we met ons allen kunnen genieten van het goede in ons land. Onze samenleving is niet alleen een handelsplaats! Ik zet mij in voor de PvdA in het Hoogheemraadschap van Delfland, omdat ik passie voor water combineer voor compassie met mensen, en omdat ik technisch kunnen wil verbinden aan bestuurlijk handelen. 

 

Beroep: Ingenieur Civiele Techniek

Motto: Technisch kunnen koppelen aan bestuurlijk handelen

Persoon Doel:

Een modern Hoogheemraadschap midden in de samenleving, met een eerlijke lastenverdeling. Werk maken van gezond schoon water voor iedereen, waternatuur om van te genieten. Geen gemarchandeer met waterveiligheid, nuttige investeringen in toekomstbestendige doelen. Verantwoordelijke doelgerichte en duurzame inkoop, geen geforceerde privatiseringen of PPS’en.

Leon woont in Delft, werkt voor Rijkswaterstaat en doceert aan de TUDelft. Hij is opgegroeid nabij Maastricht, waar zijn ouders woonden langs de Geul. Zo heeft hij water leren kennen, zowel in haar schoonheid als in haar kracht na veel regenval. De overstromingen van de Maas heeft hij destijds van nabij meegemaakt.

Onze fractie volg je op:

http://bit.ly/PvdAHHD

 

Leon Hombergen