Vacature bestuurslid Communicatie

7 maart 2021

Wat doet een bestuurslid?
De bestuursleden houden zich bezig met afdelingscontacten, met opleidingen, conflictbemiddeling, de organisatie van debatten en de ledenvergaderingen, communicatie en campagnes, etc. Daarnaast gaat het om contacten met de landelijke PvdA, de begeleiding van onze fracties in de waterschappen en de Provinciale Staten, het maken van een werkplan voor het komende jaar en een permanente campagne in samenwerking met de afdelingen, die de PvdA mede weer terug moet brengen in de belangstelling van de mensen.

Het Algemeen Bestuur vergadert eens in de vier weken maar daar komen natuurlijk dagdelen (gemiddeld één dagdeel per week) bij voor de uitvoering van de bestuurstaken, dat kan per lid verschillen.

Wat ga jij doen als bestuurslid Communicatie?
Wij zijn hard op zoek naar een extra algemeen bestuurslid met de portefeuille Communicatie. Het bestuurslid Communicatie is verantwoordelijk voor de online zichtbaarheid van het Gewestelijk Bestuur. Je beheert de website en plaatst regelmatig berichten op Facebook, Twitter en Instagram. Je gaat actief op zoek naar verhalen en content hiervoor en herinnert iedereen bijtijds aan de geldende deadlines, dit alles in nauwe samenwerking met de fractiemedewerker van de Provinciale Staten.

Als bestuurslid communicatie ben je regelmatig in contact met onze leden om samen met hen ons verhaal naar buiten te brengen. Zo zorgen we dat we elkaar als – vereniging en politiek – versterken. De tijdsbesteding is gemiddeld enkele uren in de week.

Belangstellenden kunnen zich tot 1 april 2021 melden met een motivatiebrief en/of filmpje en cv via [email protected]. Bij dit adres kan je ook terecht voor meer informatie.

Waar ben je naar op zoek?