Vacature [4 uur p.w.] – Bestuursondersteuner PvdA Zuid-Holland

Door Lars Klappe op 14 juni 2021

Over het bestuur van de PvdA Zuid-Holland

Het bestuur van de PvdA Zuid-Holland is op zoek naar een bestuursondersteuner (betaald) voor 4 uur per week. We houden ons als bestuur onder meer bezig met afdelingscontacten, opleidingen, conflictbemiddeling, organisatie van debatten en ledenvergaderingen, communicatie en campagnes. Daarnaast heeft het bestuur intensieve contacten met de landelijke PvdA en onze fracties in de Waterschappen en de Provinciale Staten. We maken ieder jaar een werkplan en organiseren een permanente campagne in samenwerking met de afdelingen binnen Zuid-Holland. Alles met het doel om de PvdA volop in de belangstellen van de mensen te brengen. Voor al deze werkzaamheden kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken!

Taken en verantwoordelijkheden

Als bestuursondersteuner ondersteun je het bestuur in ieder geval op de volgende aandachtsgebieden:

  • Ondersteunen bij communicatie van de PvdA Zuid-Holland (website, Twitter, Instagram, Facebook en nieuwsbrief) bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar verhalen en deze om te zetten in aantrekkelijke content.
  • Ondersteunen bij organisatie van grote (leden-)bijeenkomsten zoals themabijeenkomsten, kennissessies en algemene ledenvergaderingen.
  • Ondersteunen bij administratieve en secretariële taken van de bestuursleden.
  • Ondersteunen bij organisatie en uitvoering van permanente campagne.

Daarnaast is het zeker ook mogelijk om je taakomschrijving samen met het bestuur verder vorm te geven, afhankelijk van jouw talenten. Je werkt nauw samen met de bestuursleden en de fractieondersteuner(s) van de Provinciale Staten.

De functie

De gemiddelde tijdsbesteding is 4 uur per week. Omdat politiek niet altijd planbaar is, verwachten we wel enige flexibiliteit. Dit betekent dat je je de ene week misschien wat meer dan 4 uur in moet zetten en de volgende week minder. Uiteraard altijd in goed overleg. Je bent bij voorkeur voor minimaal één jaar beschikbaar (tot de zomer van 2022).

Je krijgt een vergoeding afhankelijk van ervaring (maar in ieder geval bruto € 14 per uur) en komt in dienst van de PvdA. Hierdoor zal de cao van de PvdA ook op jou van toepassing zijn!

Belangstelling? Je kan je melden tot maandag 5 juli 2021 met een motivatiebrief en/of filmpje en cv via [email protected]. Heb je vragen over de vacature? Mail dan naar secretaris Lars Klappe via [email protected].

Lars Klappe

Lars Klappe

Lars Klappe is adviseur publieke sector bij KPMG. Naast zijn studie Staats- en Bestuursrecht en International Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam zat Lars ook in het bestuur van de PvdA Zuid-Holland. Bovendien is hij actief geweest als wijkraadslid op Rotterdam-Zuid. Begin juli is Lars beëdigd als Statenlid. Een statenlid met een missie om het

Meer over Lars Klappe