9 januari 2017

Twintig kandidaten uit Zuid-Holland op kandidatenlijst PvdA

Kirsten van den Hul en Richard Moti zijn de twee hoogst geplaatste Zuid-Hollanders op de kandidatenlijst van de PvdA. De Haagse Kirsten staat op nummer 8; De Rotterdammer Richard is terug te vinden op plek 15. Ook de nu al zittende Zuid-Hollandse Tweede Kamerleden Michiel Servaes, Mohammed Mohandis, Marit Maij en Duco Hoogland staan in de top 30.

        

Lodewijk Asscher staat op nummer 1, Khadija Arib (huidige voorzitter van de Tweede Kamer) staat op 2, Jeroen Dijsselbloem (minister van Financien) staat op 3, Sharon Dijksma (staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu staat op 4, en Gijs van Dijk (vice-voorzitter FNV) staat op 5.

In totaal zijn er in de kandidatenlijst twintig Zuid-Hollanders terug te vinden. Naast eerder genoemden zijn dat ook Reshma Roopram uit Barendrecht, Bob Deen, Heino van Houwelingen, Roy Breederveld, Laura Menenti, Wimar Bolhuis en Anne Dankert uit Den Haag, Anna van den Boogaard uit Leiden, Roelof van Laar uit Oegstgeest, Els Boot uit Hoornaar, Anita Engbers uit Gouda, Anja van Zandvoort uit Zoetermeer, Eric van ’t Zelfde uit Gorinchem en Peggy Wijntuin uit Rotterdam.

De hele lijst kunt u hier terugvinden.