Rijd mee voor de juffen en meesters

1 maart 2019
Veel juffen en meesters gaan vrijdag 15 maart weer staken; misschien ook wel op de school van uw kind(eren). Ze kunnen allemaal uw steun goed gebruiken. Daarom vragen wij u om met ons mee te gaan naar Den Haag en te laten zien dat het anders moet.
Juffen en meesters hebben het namelijk niet makkelijk: te weinig collega’s, te grote klassen, te veel administratie en een te hoge werkdruk. De salarissen zijn te laag waardoor het vak minder aantrekkelijk is en zo is de cirkel rond. Die moeten we doorbreken en dat begint met betere arbeidsomstandigheden. Want hoe vervelend zij het voor zichzelf ook vinden, zonder betere arbeidsomstandigheden kunnen zij niet het beste uit zichzelf en uw kind halen!
De PvdA roept ouders daarom op om 15 maart mee te gaan naar het Malieveld om te staken voor betere arbeidsomstandigheden in het basisonderwijs!
De PvdA stelt daarvoor mits er genoeg animo is, zelfs bussen beschikbaar om u gratis naar Den Haag te rijden. Als u een mail stuurt naar: fractie@pvdarotterdam.nl regelen wij een plekje in de bus! Wees snel want vol is vol.
P.S. ook uw kind, buurvrouw of oppas zijn van harte welkom.
Tot 15 maart!
Warme groet,
De PvdA