Campagne-update

Door Mats Bergman – de Zwart op 1 maart 2019

Beste vrienden,

Het einde is in zicht… Na bijna een jaar voorbereiden, nadenken, sparren, lachen, moeilijk kijken en samenwerken zitten we in de laatste maand, nog 20 dagen tot D-day: de verkiezingsdag.

Over 20 dagen weten we of we gewonnen hebben, gelijk zijn gebleven of iets verloren hebben. Maar…Wij…Gaan…Winnen, alleen met hoeveel is de vraag. Positief denken is altijd goed!

Belangrijk is dat alle afdelingen enorm hard aan het werk zijn. Door de gehele provincie zien we allemaal mooie activiteiten ontstaan. Zo hebben we een heel kindercircus in Katwijk en worden er acties rondom wonen in Rotterdam georganiseerd.

Sprekende over Rotterdam.  Op 16 maart zal het landelijk partijbureau in samenwerking met Zuid-Holland en Europa de campagne afsluiten en wij zouden het super vinden als JIJ daarbij bent.

Overdag zal Frans Timmermans een college tour houden in Rotterdam en tegelijkertijd zal Lodewijk met Mei Li en de JS in Delft roodkleuren. In de namiddag en avond staat er een heuse Hackathon op de agenda waar alle toppers van landelijk, provinciaal en lokaal samenkomen. Ik hoop oprecht heel erg veel rode vrienden uit Zuid-Holland, of misschien zelfs daarbuiten te zien. Je kan je aanmelden via deze link.

Maar de 16de is nog relatief ver weg, er is nu nog zo enorm veel werk aan de winkel want eerlijk is eerlijk, we zijn er nog niet. Alle handen moeten uit de mouwen, we moeten onze kameraden wakker schudden en iedereen ervan overtuigen dat er maar één partij is waar ze op moeten stemmen. Dat is NIET de VVD, FvD en zelfs ook niet GL. Nee de enige partij die zekerheid biedt voor betaalbaar wonen of die droge voeten is de Partij van de Arbeid.

Mocht je een keer willen aansluiten bij een activiteit of nog beter, wil je zelf een activiteit organiseren? Laat het ons weten en dan gaan we kijken hoe we je kunnen helpen!

Ik wens iedereen voor nu een prachtige laatste campagne sprint naar 20 maart en hoop jullie komende weken allemaal weer een keer te zien op straat, in een debat of bij een activiteit.

Met rode groet,

Mats Bergman – de Zwart

Mats Bergman – de Zwart

Mats Bergman – de Zwart

Mats Bergman – de Zwart is voorzitter van PvdA Zuid-Holland. In zijn jaren als algemeen bestuurslid heeft Mats zich ingezet op verschillende portefeuilles zoals opleidingen, communicatie en activiteiten. Daarnaast is hij verantwoordelijk geweest voor de Provinciale- en Waterschapsverkiezingen als campagnecoördinator en was hij lid van de commissie voor de Statenlijst. Sinds december 2018 was hij interim-voorzitter

Meer over Mats Bergman – de Zwart