Bijeenkomst wonen

Door Rosalie Bedijn op 9 oktober 2019

Zeker zijn van een betaalbare woning in Zuid-Holland. Hoe kunnen we daar als provincie samen met jullie voor zorgen? We nodigen je graag uit op woensdag 30 oktober van 19:00-21:00 uur hierover met Gedeputeerde wonen Anne Koning, de fractie en elkaar in gesprek te gaan.

Welke trends zien we in de provincie Zuid-Holland? Wat houdt de Pas-uitspraak van de RvS in en wat zijn de gevolgen daarvan? Hoe zorgen we ervoor dat er voldoende woningen wordt gebouwd? Die vragen zullen onder andere centraal staan. Tijdens de avond zal wethouder Sjoerd Kuiper van Maassluis zijn ervaringen delen over Wonen in zijn gemeente. Er is natuurlijk ook genoeg ruimte om goede voorbeelden en ervaringen met elkaar uit te wisselen. We sluiten af met een netwerkborrel (en hopelijk ook boordevol inspiratie).

Reserveer dus vast woensdagavond 30 oktober in je agenda, van 19:00 – 22:00 uur.

De bijeenkomst wordt gehouden op het provinciehuis in Den Haag.

Opgeven kan via een mail naar ps@pvdazh.nl met in het onderwerp ‘Aanmelding bijeenkomst Wonen 30 oktober’.

Nadere informatie volgt.

Graag tot 30 oktober!

Rosalie Bedijn

Rosalie Bedijn

Biografie “Ik ben Rosalie Bedijn. Ik ben geboren in Leiden en woon nu met mijn vriend en twee katten in Noordwijk. Ik ben projectmedewerker bij een gemeente en geschiedenisstudent. Hiervoor ben ik 5 jaar actief geweest als commissielid in de gemeente Noordwijk. Ik lees graag, ben netflexverslaafd en een echt kattenvrouwtje. Ik kom heel graag

Meer over Rosalie Bedijn