Kennismaking met de Statenfractie

14 juni 2019, van 15:00 tot 18:00, Provinciehuis Zuid-Holland | Provinciehuis Zuid-Holland

Wie: (duo)raadsleden, fractieondersteuning, wethouders, burgemeesters 
Wat:
 Kennismaking met de nieuwe Statenfractie

Wanneer: vrijdag 14 juni 2019
Tijd: 15:00 – 18:00 (inloop vanaf 14:30, borrel vanaf 17:00)
Locatie: Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, 2509 LP Den Haag

Op 28 maart 2019 is de nieuwe Provinciale Statenfractie geïnstalleerd van de PvdA in Zuid-Holland. Deze bestaat uit Anne Koning, Leo Bruijn, Evelyn Hijink en Willem Minderhout. U heeft hen mogelijk al voorbij zien komen in de voorstelvideo’s op sociale media. Rosalie Bedijn is de eerste opvolger. De fractie nodigt (duo)raadsleden, wethouders en burgemeesters uit op het Provinciehuis om kennis te maken!

Tijdens de bijeenkomst nemen we de tijd om samen de verkiezingsuitslag te duiden, praten we samen over de uitkomst van/de stand van zaken van de coalitieonderhandelingen en horen we graag wat uw mening is over provinciale vraagstukken. Daarnaast is er genoeg tijd met elkaar te praten over wat speelt binnen úw gemeente.

Om u aan te melden kunt u onderstaand formulier invullen.  (Duo)raadsleden, wethouders en burgemeesters zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Informatie over de route naar het Provinciehuis vindt u hier.

P.S. Bent u niet in de gelegenheid om aan te schuiven op 14 juni of zou u de fractie om andere redenen graag uitnodigen voor een werkbezoek aan uw gemeente? Stuur dan een mailtje naar ps@pvdazh.nl en dan pakken we dit verzoek graag op!