Bijeenkomst Bestuursnetwerk

5 oktober, van 14:30 tot 18:00 | Provinciehuis Zuid-Holland

De Gemeenteraadsverkiezingen liggen inmiddels alweer even achter ons, maar nu bijna overal de coalities gevormd zijn, nodigen we u graag uit op vrijdag 5 oktober 2018, vanaf 14:30 bij het Provinciehuis, voor een bijeenkomst van PvdA politici in Zuid-Holland. We zien deze bijeenkomst graag als een mogelijkheid om elkaar te zien, prangende vragen en onderwerpen te bespreken en om vooruit te blikken naar de Provinciale Statenverkiezingen (en Waterschapsverkiezingen) in maart 2019.

Wat:                 Bijeenkomst PvdA politici netwerk Zuid-Holland
Datum:            vrijdag 5 oktober 2018
Tijd:                 14:30 – 18:00 uur
Locatie:           Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, 2509 LP Den Haag

Als partij hebben we een aantal nederlagen moeten doorstaan, maar dat weerhoudt ons er niet van om vol frisse energie de komende tijd tegemoet te gaan. We zorgen voor een programma op vrijdag 5 oktober dat erop gericht is op onder meer originele manieren om in de publiciteit te komen en te blijven. Tegelijkertijd is het een mogelijkheid om te netwerken met de andere PvdA-afdelingen. Verdere informatie over het programma van de middag volgt later.

Indien u geïnteresseerd bent, meld u zich dan vast aan met een mailtje naar ps@pvdazh.nl , waarin u aangeeft met met wie u wenst te komen en vanuit welke afdeling. Er is ruimte voor 40 gasten op het Provinciehuis. De bijeenkomst is in eerste instantie gericht op fractievoorzitters, bestuurders van de waterschappen, wethouders en burgemeesters, maar is ook open voor (duo)raadsleden die geïnteresseerd zijn.