Bijeenkomst Bestuursnetwerk

5 oktober 2018, van 14:30 tot 18:00, Provinciehuis Zuid-Holland | Provinciehuis Zuid-Holland

De Gemeenteraadsverkiezingen liggen inmiddels alweer even achter ons, maar nu bijna overal de coalities gevormd zijn, nodigen we u graag uit op vrijdag 5 oktober 2018, vanaf 14:30 bij het Provinciehuis, voor een bijeenkomst van PvdA politici in Zuid-Holland. We zien deze bijeenkomst graag als een mogelijkheid om elkaar te zien, prangende vragen en onderwerpen te bespreken en om vooruit te blikken naar de Provinciale Statenverkiezingen (en Waterschapsverkiezingen) in maart 2019.

Wat:                 Bijeenkomst PvdA politici netwerk Zuid-Holland
Datum:            vrijdag 5 oktober 2018
Tijd:                 15:00 – 18:00 uur (inloop vanaf 14:30)
Locatie:           Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, 2509 LP Den Haag

Als partij hebben we een aantal nederlagen moeten doorstaan, maar dat weerhoudt ons er niet van om vol frisse energie de komende tijd tegemoet te gaan. We zorgen voor een programma op vrijdag 5 oktober dat erop gericht is op onder meer originele manieren om in de publiciteit te komen en te blijven. Tegelijkertijd is het een mogelijkheid om te netwerken met de andere PvdA-afdelingen.

Het programma

15:00 – 15:30 uur       –     Opening   

15:30 – 16:30 uur      –      Workshop Thema ‘Wonen’
Het thema ‘wonen’ is  zeer actueel, speelt voor alle gemeenten binnen de provincie Zuid-Holland een belangrijke rol en lijkt een groot thema te worden voor de naderende Provinciale Statenverkiezingen. Tijdens deze workshop zal het thema eerst ingeleid worden door sprekers van Platform31 en zal vervolgens gediscussieerd worden: hoe om te gaan met een tekort aan woningen en de energietransitie? Hoe kan de PvdA hierin het verschil maken? Het zou mooi zijn deze workshop af te sluiten met een gezamenlijk voorstel dat bij meerdere gemeenten en de provincie ingediend kan worden.

16:30 – 18:00 uur      –     Netwerkborrel

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u zich aanmelden met een mailtje naar ps@pvdazh.nl , waarin u aangeeft met wie u wenst te komen en vanuit welke afdeling. Er is ruimte voor 40 gasten op het Provinciehuis. De bijeenkomst is in eerste instantie gericht op fractievoorzitters, bestuurders van de waterschappen, wethouders en burgemeesters, maar is ook open voor (duo)raadsleden die geïnteresseerd zijn.